Солунският международен панаир отвори врати за посетители за 83-път в

...
Солунският международен панаир отвори врати за посетители за 83-път в
Коментари Харесай

Над 1500 изложители и огромен интерес към Солунския международен панаир

Солунският интернационален панаир отвори порти за гости за 83-път в историята си. Тазгодишното издание е най-голямото за последните 20 години с повече от 1500 изложители и формалното присъединяване на 20 страни.

 © Българска телеграфна агенция
Водещ сътрудник тази година е Съединени американски щати, като американската делегация е водена от министъра на търговията Уилбър Рос. До края на ревюто на 16 септември през него се чака да минат повече от 260 000 гости.

Панаирът ще бъде публично открит в 19 ч довечера от гръцкия министър председател Алексис Ципрас. Изказването му на откриването е предстоящо с огромен интерес, тъй като се чака Ципрас да направи значими изказвания за желанията на държавното управление след края на последната избавителна стратегия за страната.
 Масови митинги на откриването на Международния панаир в Солун Масови митинги на откриването на Международния панаир в Солун
В Солун през днешния ден се чака всеобщи митинги да съпровождат откриването на Международния панаир. Премиерът Алексис Ципрас ще приказва на форума за икономическ...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР