Солун. В неделя пресслужбата на гръцкия премиер е излязла с

...
Солун. В неделя пресслужбата на гръцкия премиер е излязла с
Коментари Харесай

ANA-MPE : Теодоракис трябва да изясни позицията си по Договора от Преспа

Солун. В неделя пресслужбата на гръцкия министър председател е излязла с апел към водача на партия „ Реката “ (Potami Party – ориг., бел. ред.) Ставрос Теодоракис да обясни дали е трансформирал позицията си по отношение на поддръжката на Договора от Преспа, оповестява гръцко-македонската телеграфна организация ANA-MPE . Той е реакция на появилите се в медиите информации, че политикът е постигнал загадка договорка с водача на главната опозиционна партия „ Нова народна власт “ Кириакос Мицотакис.
Според известието на пресслужбата, отговорът на Теодоракис на публикациите е неочакван, „ само че не дава отговор на същинския въпрос ".
" С интерес виждаме, че два неделни вестника посвещават първите си страници на господин Ставрос Теодоракис и на опцията той да промени мнението си, " се споделя в известието и се добавя, че: " За нас даже е още по-голям ползата към избора му да разяснява, въпреки и с възприятие за комизъм, обстоятелството, че може да промени позицията си, защото има опция да получи нещо в подмяна, само че не споделя нищо за същината на въпроса. "

Превод и редакция: Ивелина Ватова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР