СОЛТ ЛЕЙК СИТИ (AP) — Жена от Юта, която според

...
СОЛТ ЛЕЙК СИТИ (AP) — Жена от Юта, която според
Коментари Харесай

Детската авторка Кури Ричинс е повдигната с нови обвинения в твърдения за по-ранен опит за убийство на съпруга си

СОЛТ ЛЕЙК СИТИ (AP) — Жена от Юта, която съгласно управляващите е отровила смъртоносно брачна половинка си през 2022 година, след което разгласява детска книга за скръбта, в този момент е изправен пред друго обвиняване в опит за ликвидиране за това, че го е упоил седмици по-рано на Свети Валентин.

33-годишната Коури Ричинс е упрекната в убийството на брачна половинка си със смъртоносна доза фентанил в дома им в дребен планински град покрай Парк Сити през март 2022 година Нови обвинителни документи, подадени в понеделник от прокурорите на Summit County, настояват, че това не е първият й опит за убийството му.

Те разказват рисковите месеци, предшестващи гибелта на Ерик Ричинс, като рисуват картина на параноичен мъж, който върви по черупки от яйца към жена си, до момента в който тя прави секрети финансови договорености и купува противозаконни опиати, които по-късно са открити в тялото му.

Прокурорите споделиха по-рано, че Кури Ричинс, която е арестувана без гаранция, може да се е пробвала да токсини брачна половинка си месец преди гибелта му, само че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР