Соло скитникът, който намери черепа на изчезналото френско момче Емил

...
Соло скитникът, който намери черепа на изчезналото френско момче Емил
Коментари Харесай

Rambler, който откри черепа на изчезналото дете, говори, след като стана главен заподозрян в мистериозното убийство

Соло скитникът, който откри черепа на изчезналото френско момче Емил Солей, приказва за своя потрес и тъга да стане основен обвинен в тайнствен случай.

В първото си изявление, откогато останките на двегодишното дете бяха открити в Алпите, дамата сподели, че „ не е очаквала “ полицията да претърси дома й. Първоначално те са говорили с нея в продължение на девет часа след съдбовната й разходка, а по-късно са конфискували всичките й електронни устройства. Посочена от новинарския канал BFM TV като Манон, жена на към 60 години, тя си спомня по какъв начин в сряда потегля по планинска пътека покрай изолираното селце Haut-Vernet, покрай Гренобъл, на 30 март.

Тя знаеше, че Емил е липсващ от изолираното селце, където е отседнал с баба си и дядо си преди осем месеца, през юли. „ Беше време да заставам под завивката, тъй като имаше доста вятър “, спомня си тя, само че вместо това потегли на поход без телефон и часовник. Тя не можеше да си спомни какъв брой време е вървяла, когато се натъкна на злокобните останк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР