Соло също беше обвинена в неподходящо гледане на двете деца

...
Соло също беше обвинена в неподходящо гледане на двете деца
Коментари Харесай

Бивша звезда на женския футбол беше осъдена за шофиране в неадекватно състояние

Соло също беше упрекната в неуместно гледане на двете деца и опозиция на държавен чиновник по отношение на случая от 31 март. Нейният юрист Крис Клифтън сподели, че тези две обвинявания са били непринудено отхвърлени. В известие от окръжната прокуратура на окръг Форсайт се споделя, че арбитър е присъдил на 40-годишната някогашна футболистка условна присъда от 24 месеца и дейна присъда от 30 дни, която Соло излежа в стационарно заведение за рехабилитация. Съдията също по този начин ѝ подреди да заплати 2500 $ санкция и такса от 600 $ за разноските за лабораторните проби. Тя също би трябвало да приключи цялото предложено лекуване на зависимостта си към алкохола.

The star soccer goalie said in a statement that she underestimated how destructive her relationship with alcohol had become.
— HuffPost (@HuffPost)
„ Това е най-лошата неточност в живота ми. Подцених каква разрушителна част от живота ми се трансформира алкохолът. Положителната страна на такава огромна неточност е, че сложните уроци се научават бързо. Научаването на тези уроци е доста мъчително “, сподели 40-годишната Соло. В полицейски отчет се споделя, че тя е задържана на паркинг в търговски център в Уинстън-Сейлъм. Според заповедта за арест инцидентен минувач забелязал Соло неподвижна зад кормилото повече от час с работещ мотор на автомобила и двете деца на задната седалка. Отзовалият се на сигнала служител на реда усетил миризма на алкохол и в заповедта се споделя, че тогавашната футболистка е отказала полеви тест за умереност.

“I underestimated what a destructive part of my life alcohol had become, ” Hope Solo, a former star goalie with the U.S. women’s soccer team, wrote in a statement posted to Instagram on Monday. “I made a huge mistake. Easily the worst mistake of my life. ”
— The New York Times (@nytimes)
Бившата вратарка била отведена в магистратурата, където отказала да си направи тест за алкохол, тъй че полицията получила заповед за обиск за кръвна проба. Соло е имала централизация на алкохол в кръвта от 0,24%, три пъти над позволената граница. Тя беше отстранена от националния тим на Съединени американски щати след Олимпиадата през 2016 година в Бразилия, откакто назова шведския тим „ страхливци “ за защитната тактика в мача против тях.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР