Солидното изоставане на Реал Мадрид от лидера Барселона в Ла

...
Солидното изоставане на Реал Мадрид от лидера Барселона в Ла
Коментари Харесай

Играта с глава става проблем за Реал М

Солидното закъснение на Реал Мадрид от водача Барселона в Ла Лига има своето пояснение. Отборът на Зинедин Зидан не е толкоз ефикасен пред гола, както беше през предходната акция. Вчера “лос меренгес” за малко да не съумеят да надвият и Малага, само че въпреки всичко стигнаха до 3:2.

Вестник AS обръща внимание на обстоятелството, че през сегашния сезон футболистите на Реал са вкарали единствено 2 гола с глава при 11 по същото време преди година. И двете попадения са дело на Каземиро - непредвиден голмайстор и то по този метод.
3 goals.
3 points.
¡VAMOS!#RMLiga | #HalaMadrid pic.twitter.com/12wpep4pOw
— Real Madrid C.F. (@realmadriden) November 25, 2017

“Трудно е да се разбере какво се случва с Реал - написа AS. - Това е тимът, който през предходните сезони, изключително в моменти на последна нужда, беше толкоз деен, че в случай че някой просто вдигнеше предмет със сферична форма, незабавно трима-четирима футболисти на Мадрид се оказваха на позиция и все някой от тях сполучливо забиваше топката по сходство на патка в езеро, която незабавно налапва хвърленото й парче самун.
 Реал Мадрид - Малага 3:2 @@@
Сега обаче нещата се трансформираха и то не е тъй като в състава няма играещи добре с глава състезатели. Има няколко аргументи за протичащото се. Първата е, че за голове с глава са ти нужни мощни играчи по крилата, а тази есен “белите” не можеха в известни интервали да разчитат първо на Марсело, а по-късно и на Даниел Карвахал. Двамата общо направиха 26 асистенции през предходната акция, до момента в който в този момент нито Тео Ернандес, нито Ашраф Хакими съумяха да ги заместят по същия метод. Освен това и Тони Кроос наподобява да е изгубил хирургическата си акуратност в подаванията, тъй като досега има единствено 3 голови подавания, а в края предишния сезон беше водач по този индикатор в отбора със 17. Тук би трябвало да се означи и напускането на Хамес Родригес, който с пасовете си способства за 13 от попаденията през шампионат 2016/17 г”.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР