Солидно почерпен пловдивчанин сътвори истински екшън в пловдивска болница. Поведението

...
Солидно почерпен пловдивчанин сътвори истински екшън в пловдивска болница. Поведението
Коментари Харесай

Див екшън в пловдивска болница заради пиян без предпазна мас...

Солидно почерпен пловдивчанин сътвори същински екшън в пловдивска болница. Поведението му наложи намесата на полиция и щракването на белезници.

Грозните подиуми се разиграли към 19 часа на 1 септември. 31-годишен си порязал надълбоко пръст на дясната ръка и решил да потърси здравна помощ в УМБАЛ „ Св. Георги “. Преди това обаче изпил много алкохол. При идването си в болничното заведение обаче пловдивчанинът не бил с защитна маска на лицето, което станало мотив за отправена забележка от чиновници от защитата на болничното заведение.

Това вбесило пияния и секунда по-късно почнал да буйства и да наскърбява охранителите. Те се пробвали да го озаптят, само че безрезултатно. Подали сигнал на сътрудниците си и дошъл патрул на охранителната компания. Те поставили белезници на мъжа с порязан пръст, само че все пак траял да буйства и да сипе засегнатост след засегнатост. Патрулът подал сигнал на тел. 112 и след минути на място пристигнали униформени от Второ районно, които го поели и отвели в полицейското ръководство. Там го тикнали в ареста за 24 часа.

Агресивният пловдивчанин бил изправен пред магистратите от Районния съд, които му определили административно наказване – санкция в размер на 100 лева за хулиганската демонстрация.

Той се явил на правосъдното съвещание, като не поискал юрист. Обяснил, че си порязал пръста и признал, че е бил използвал алкохол. Казал също, че му била отказана тоалетна в болничното заведение и че това го е ядосало. Заявил, че може и да ги е напсувал, само че не помни. В последна сметка изразил страдание за случилото се.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР