Солидно количество наркотици са иззети от къща при акция на

...
Солидно количество наркотици са иззети от къща при акция на
Коментари Харесай

Хванаха сериозно количество наркотици в Пещера

Солидно количество опиати са конфискувани от къща при акция на чиновници от РУ-Пещера. Това е станало през вчерашния ден по време на профилирана полицейска интервенция по противопоставяне на производството и разпространяването на наркотични субстанции.

На пътя сред Пещера и Брацигово в местността „ Милева чешма “ автопатрул засякъл паркиран лек автомобил „ Пежо “. Оказало се, че возилото е ръководено от остарелия познайник на органите на реда И.П.- 37г. от брациговското село Козарско.

Мъжът има предходни престъпни регистрации за развъждане и разпространяване на опиати. У него пристигналите на мястото криминалисти разкрили две саморъчно направени цигари с марихуана. Дежурна група от районното ръководство направила претършуване в жилището на мъжа в село Козарско.

Вътре служителите на реда разкрили 17 саксии с растения с височина сред 0.80 м и 1.5 м, които при направения полеви наркотест реагирали позитивно на марихуана.

Общото количество на растенията е към 5.3 кг., като са открити още към 200 грама суха марихуана, 11 грама семена на канабис, 40 таблетки „ Субоксон “, лампа за осветяване на растенията и електронна везна.

Мъжът е арестуван в ареста за период от 24 часа, а по отношение на него е формирано полицейско произвеждане. Откритата дрога и съоръжение са конфискувани, работата по случая продължава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР