Солиден хонорар от 20 000 лева ще прибере Васко Найденов

...
Солиден хонорар от 20 000 лева ще прибере Васко Найденов
Коментари Харесай

Васко Найденов пее срещу 20 бона на Нова година

Солиден хонорар от 20 000 лв. ще прибере Васко Найденов от Дарина Павлова. Естрадният реализатор ще пее точно на Нова година в хотела на Павлова в Златни пясъци. Традиционно звездите качват двойно, от време на време даже тройно цените си особено за Нова година.

Васко работи интензивно на празника, само че желае и високо заплащане. Той не приема по-малък хонорар от 20 000 лв.. Освен в хотела на Дарина Кеца е приел и още няколко уговорката около празниците. Така единствено за седмица усърдна работа сметката му ще набъбне с съвсем 100 000 лв..


На самата Нова година Васко ще пее на една сцена с фолкпевицата Рени. Предния ден ще забавлява Галена. Тлъсти пачки на Нова година ще проработи и Преслава. Макар и напълно скоро да стана майка, Преслава към този момент има напълнен график за декември. Тя ще се завърне на сцената в „ Арена Армеец “ във връзка 17 години телевизия "Планета ".

След това се захваща крепко за работа и съвсем на всички празници ще отсъства от у дома. На самата Нова година ще има цели две участия в Пловдив и ще е заета цяла нощ. Макар да има съвсем три месеца до новогодишната нощ, съвсем всички известни реализатори към този момент са ангажирани. Изключение обичайно прави Лили Иванова. Примата на родната сцена на 31 декември нормално е вкъщи, а в случай че склони да пее пред аудитория, то е за голям хонорар от 50 000 лв..
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР