Солидарни сме с тези санкции, приготвяме да имаме варианти така,

...
Солидарни сме с тези санкции, приготвяме да имаме варианти така,
Коментари Харесай

Премиерът чака ценови войни за газа. И разчита на връзката с Гърция

" Солидарни сме с тези наказания, подготвяме да имаме разновидности по този начин, че да не останем без енергийни източници ".

" Ще влезем в динамичност на ценови войни за газа. Но се надявам на гръцката връзка до лятото ".

Така министър председателят Кирил Петков разяснява през днешния ден в коридорите на Народното събрание глобите, които страните от Европейски Съюз и Европейски Съюз постановат на Русия след признаването на Донецка и Луганска републики, както и по какъв начин тези наказания може да се отразят на България.

" Да, гледаме българския интерес, само че сме в една общественост със Съюза. Ако влезем в сюжет при 100% прекъсване на газа към България, има мярка за семействата. Хубавата вест е, че и Сърбия, и Унгария се зареждат от тръбата ( " Турски/Балкански поток " ) ", уточни Петков, припомняйки, че двете страни са партньорски на Русия.

Прогнозира обаче " динамичност на ценови войни за газа ", само че пое ангажимент, че " след 11 години градеж на газовата връзка с Гърция, " най-накрая ще го имаме това нещо ". С гръцкия министър председател Кириакос Мицотакив всяка седмица си изпращали информация до каква степен е стигнал планът. Петков дори му се извинил, че на равнище министър-председатели са в такава конкретика ".

Очаквайте подробности
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР