Солени глоби отнесоха Левски и ЦСКА около мачовете си от

...
Солени глоби отнесоха Левски и ЦСКА около мачовете си от
Коментари Харесай

Яки глоби за Левски и ЦСКА

Солени санкции отнесоха Левски и ЦСКА към мачовете си от Лигата на конференциите.
УЕФА глоби " алените " с 35 250 евро поради държанието на публиката по време на семейството против Сепси (0:2). Дисциплинарната комисия е наложила санкция от 20 000 евро поради дискриминационно държание на ултрасите, а към тази глоба е добавено и отчасти затваряне на ст. " Българска войска " при идващия домашен мач на отбора в Европа. Наказанието ще бъде изтърпяно следващата година, тъй като вицешампионът ни бе победен на реванша с 0:4 и отпадна безславно. Останалата част от санкцията - 15 250 евро, е поради запалени фойерверки.
ЦСКА получи предизвестие и поради неспазване на минималните медицински условия. УЕФА наказа за един мач Марселино Кареасо. Халфът е получил втори жълт картон след края на мача със  Сепси в Румъния, тъй като е изискал пояснение от съдията Елдорян Хамити за втората дузпа на румънците.
УЕФА санкции с 40 000 евро и Левски поради дискриминационно държание на публиката на мача с Шкупи (2:0) в Скопие. От Нион не разрешиха почитатели на отбора да пътуват за идващото посещение на тима. В четвъртък Левски има аудиенция на Апоел Беер Шева в Израел.
" Сините " могат да получат още една глоба поради изцепките на почитатели в реванша с Шкупи (1:0). Около 80-ата минута пред Сектор Б бяха взривени бомбички, а по-късно имаше пердах сред ултраси на трибуните. Това може да докара до сериозна глоба и даже отчасти или цялостно затваряне на " Герена " за реванша с израелците.
УЕФА санкции и Шкупи - 41 250 евро, поради расистко държание и провокативно скандиране с афектиран темперамент.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР