Солена излезе шегата на испанец, който се подигра с рециклирането.

...
Солена излезе шегата на испанец, който се подигра с рециклирането.
Коментари Харесай

Мъж хвърли хладилник в пропаст, глобяват го 45 хил.

Солена излезе шегата на испанец, който се подигра с преработването. Той наклони рисково ледник от ръба на канара и го пусна надолу по наклона. Нелепата смешка е снимана с телефон, след което мъжът споделил фрагменти в обществените мрежи. Така испанецът попаднал в полезрението на полицията.

Освен тежката задача да довлачи хладилника назад самичък и да го изхвърли на вярното място, той е санкциониран и с 45 000 евро.

На пръв взор глобите наподобяват като идеален акт на правораздаване. Испанската гражданска полиция бързо идентифицирала мъжа, който се оказало че работи във компания за продажба на бяла техника. Видеото е снимано в района на Алмерия. Полицаите персонално придружили мъжа до дерето, с цел да извърши разпореждането. Повдигнати са му обвинявания за закононарушение към околната среда, заяви Луис Гонсалес, представител на дирекция " Гражданската защита ".

На видеото се вижда по какъв начин мъжът разтоварва хладилника от микробус. " Рециклиране... дано да го рециклираме! " и " Нека забележим какъв брой обръщания може да направи ", майтапи се мъжът, до момента в който хладилника се търкаля по скалистия скат.

Гражданската полиция е почнала инспекция и против компанията, в която работи санкционирания. Ще се инспектират към 50 перални машини, съхранявани във външния двор на склада на фона на суха растителност, се споделя в известието на прессъобщението.

Името на мъжа от полицията резервират в загадка. Затова и не е издирван за коментар. Дир.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР