Соларни двуезични (на български и английски) табели с информация за

...
Соларни двуезични (на български и английски) табели с информация за
Коментари Харесай

Поставиха Соларни двуезични табели в Шкорпиловци

Соларни двуезични (на български и английски) табели с информация за биоразнообразието в Черно море са сложени в централната част на село Шкорпиловци в община Долни чифлик. Жители и гостите на селото могат да научат забавна информация за рибите и други жители на морето, като дълбочина на обитаване, дълготрайност на живота, оптималната величина и други.
 Българска телеграфна агенция
Табелите са сложени в границите на сбъднат От община Долни чифлик план за ремонт на централната улица в селото, споделиха за Българска телеграфна агенция от Областния информативен център във Варна. Средствата са обезпечени от Програмата за морско дело и риболовство (2014-2020 г.). Общият бюджет на плана е 264 926.31 лв..

С европейските средства е осъществен главен ремонт на ул. " Братя Шкорпил “ и уличните уреди в селото. Тротоарните настилки са сменени . Сред дейностите, изпълнени по плана, са и незадълбочено отводняване, з асаждане на дървета с подобаваща коренова система.
 Българска телеграфна агенция
В рамките на плана са доставени и инсталирани детайли на градското обзавеждане - перголи с пейки и кошчета за боклук. Озеленена е алея, свързваща село Шкорпиловци с едноименния курорт.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР