Solana (SOL) и Retik Finance (RETIK) са двама изтъкнати играчи,

...
Solana (SOL) и Retik Finance (RETIK) са двама изтъкнати играчи,
Коментари Харесай

Само Solana и Retik Finance може да са нужни, за да направят нови крипто милионери през 2024 г.

Solana (SOL) и Retik Finance (RETIK) са двама изтъкнати играчи, които може да се очертаят като евентуални катализатори за основаването на нови милионери през 2024 година

Solana означи извънреден скок от над 700% от януари 2023 година насам, изпреварвайки съществени планове като Биткойн (BTC) и Етериум (ETH).



Междувременно Retik Finance притегли вниманието с новаторския си метод към децентрализираните финанси (DeFi) и с новаторското си пътешестване за набиране на средства, целящо да предефинира световните транзакции.

Ценова графика на SOL/USDT (Източник: TradingView)

Представянето на Solana през 2023 година я нарежда като една от най-добре представящите се криптовалути, засенчвайки обичайни колоси като Биткойн и Етериум. Както доста трейдъри и специалисти предвиждат, пробив на границата от $150 ще бъде допустимо да се реализира през 2024 година Това допуска, че към момента може да има големи благоприятни условия за забележителна възвръщаемост със Solana, което я прави основен състезател в устрема на крипто милионерите за триумф през 2024 година

> > > > Кликнете тук, с цел да купите RETIK токени < < < <

Иновация на Retik Finance в DeFi региона

От друга страна, Retik Finance основава неспокойствие в DeFi пространството със своите пионерски решения. Проектът вкарва футуристични DeFi дебитни карти, смарт крипто платежен портал, платформа за peer-to-peer кредитиране, задвижвана от AI, и многоверижен високозащитен DeFi портфейл без настойничество.

Тези нововъведения имат за цел да предефинират крипто пространството на световните транзакции, предоставяйки на потребителите усъвършенствани принадлежности и услуги в децентрализираната финансова екосистема. Пътят на Retik Finance е също толкоз впечатляващ, защото плана е набрал над $2.3 милиона без поддръжката на рискови капиталисти (VC).

Уникалният метод на плана включва предварителна продажба с 10 стадия, всеки от които предлага друга цена на токена. Текущата предварителна продажба се намира на третия стадий с цена от $0.05. Този крайъгълен камък бележи доста достижение, показващо доверието на общността във визията и капацитета на Retik Finance. За да отпразнува своя триумф и да притегли общността, Retik Finance инициира мега разпределяне на $333,000 .

Това дава вълнуваща опция на потребителите да вземат участие и да станат един от 10-те спечелили, които могат да заграбят общо токени RETIK на стойност 33,300. Подобни начинания освен ангажират общността, само че и способстват за видимостта и цялостния триумф на плана. защото както Solana, по този начин и Retik Finance не престават да се появяват на първите страници на вестниците, вложителите с неспокойствие следят капацитета за забележителна възвръщаемост през 2024 година Техническите благоприятни условия и мащабируемостта на Solana, съчетани с новаторските решения на Retik Finance в региона на DeFi, основават прелъстителен сюжет за тези, които желаят да навлязат на крипто пазара или да диверсифицират портфейлите си.

За Retik Finance

Retik Finance се обрисува като динамична платформа в пространството на децентрализираните финанси (DeFi), представяйки цялостна платформа, която се стреми да предефинира метода, по който потребителите се ангажират с цифровите активи. С уговорката си да преодолее пропастта сред сферата на криптовалутите и действителната полза, Retik Finance се нарежда като универсално решение, отговарящо на разнородни децентрализирани финансови потребности.

Кликнете тук, с цел да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Посетете линковете по-долу за повече информация по отношение на Retik Finance (RETIK):

Уебсайт: https://retik.com/
Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР