Solana (SOL) и Cardano (ADA) са две от най-разпознаваемите имена

...
Solana (SOL) и Cardano (ADA) са две от най-разпознаваемите имена
Коментари Харесай

Solana и Cardano се борят за сцепление, тъй като VC Spectra трупа печалби

Solana (SOL) и Cardano (ADA) са две от най-разпознаваемите имена в блокчейн промишлеността. Но и двете изгубиха двигателна сила напоследък, защото вложителите се концентрират върху най-хубавите DeFi планове като VC Spectra (SPCT), с цел да натрупат благосъстояние. 

VC Spectra (SPCT) е супер децентрализирано приложение (dApp) за добиване на облага от процъфтяващите блокчейн и софтуерни пазари .

По-късно ще научите повече за това за какво това може да е най-хубавата криптовалута , в която да инвестирате в този момент. На първо място, взор към новините за Solana, които са в заглавията на вестниците.

> > КУПEТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА < <

Clockwork стана най-новият план на Solana (SOL), който беше закрит

При всичките си високопроизводителни благоприятни условия няколко dApps напуснаха Solana (SOL) тази година, като или бяха затворени, или мигрираха към други вериги. Сред тях са Friktion, Everlend, Cardinal, DeGods и y00ts.  

Последният, който напусна Solana (SOL), е Clockwork , мрежа за автоматизация на смарт контракти, която получи $4 милиона сийд финансиране предишния месец. Разработчиците на Clockwork показаха “възможности ” и “ограничен търговски капацитет ” измежду аргументите за напускането.



Въпреки това Solana (SOL) е призната от други компании, като Shopify . Гигантът в електронната търговия добави Solana Pay , децентрализираната платежна услуга на Solana (SOL), към своите благоприятни условия за заплащане. С този ход търговците ще одобряват повече крипто транзакции, започвайки с USDC.

При това състояние добра инвестиция ли е Solana? Докато планът се намира в мечи пазар и се търгува на цена от $19.8, анализът на прогнозата за цената на Solana е позитивен, a множеството оценки сочат най-малко $35 през идната година . Сега дано да разгледаме Cardano (ADA), един от най-близките съперници на Solana (SOL).

Чарлз Хоскинсън продължава да разпалва хайпът към Cardano (ADA)

Чарлз Хоскинсън продължава да приказва намерено за превъзходството на Cardano (ADA). Не толкоз от дълго време Хоскинсън съобщи, че Комисията по скъпите бумаги и тържищата няма да предприеме никакви правни дейности против Cardano (ADA).  

На неотдавнашната конференция Rare Evo Чарлз Хоскинсън изнесе дръзка програмна тирада , в която твърдеше, че Cardano (ADA) ще се трансформира в най-голямата криптовалута в света .  

Това се случва, макар че Cardano (ADA) не разполага с основни основи за потребление като Solana (SOL). И по този начин, какъв брой високо може да стигне Cardano (ADA)? Анализът на прогнозите за цената на Cardano демонстрира, че до 2024 година е допустимо да се доближи най-малко $0.35 , като сегашната ѝ цена е $0.257 .  

Нито прогнозата за цената на Solana, нито оценките за прогнозата за цената на Cardano се приближават до VC Spectra (SPCT), монета, която е предразположена да се повиши с повече от 3 пъти .

> > КУПEТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА < <

Демократизирано, децентрализирано ръководство на активи с VC Spectra (SPCT)

Благодарение на VC Spectra (SPCT) отминаха дните, в които хедж фондовете вложиха с преднамереност към благосъстоянието , местоположението и опита.  

Това е нов унищожителен децентрализиран протокол за ръководство на активи за нововъзникващи компании в блокчейн и софтуерния бранш. Потребителите ще могат свободно да управляват активите си, съхранявани на несъмнено място със смарт контракти , премахвайки нуждата от човешки медиатори .  

Тази технология на VC Spectra (SPCT) извършва други интервенции, като ръководство на вложенията и заплащане на притежателите, което води до ефикасна, самостоятелна платформа. За разлика от стандартните мениджъри на активи не се ползват минимални депозити.

По този метод няма опрощение да пропуснете вложението в Spectra и да закупите токена, който се търгува за $0.025 в стадий 3 на предварителната продажба на VC Spectra .  

За разлика от токените SOL и ADA, SPCT надвишава рамките на общ токен за комунални услуги.  

Той дава спомагателни преимущества като право на глас, извънреден достъп до конференции с отстъпка и тримесечни дивиденти посредством назад изкупуване.

Скокът от $0.025 до $0.033 на стадий 4 е 32% . Този подтик ще се усили, когато VC Spectra (SPCT) бъде пуснат и се търгува на тържищата. На този стадий плануваната стойност за SPCT е $0.08 , което съставлява нарастване от 220% .

Не позволявайте на това топ ICO да ви остави във висящо състояние, защото това е единствено началото на грандиозните неща, които ще последват.  

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login

Уебсайт: https://vcspectra.io 

Телеграм: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР