Solana направи новаторско съобщение, разкривайки голям напредък в достъпността и

...
Solana направи новаторско съобщение, разкривайки голям напредък в достъпността и
Коментари Харесай

Solana пусна блокчейн възел на Amazon Web Services

Solana направи новаторско известие, разкривайки огромен прогрес в достъпността и интеграцията на блокчейна на платформата.

Те обявиха , че приложението Node Runner към този момент разрешава разгръщането на възли на Solana в Amazon Web Services (AWS), предлагайки невиждана лекост на взаимоотношение с мрежата на Solana за предприятията по целия свят.

Този ход нарежда Solana като втората мрежа след Етериум, която се поддържа от приложението Node Runner на AWS Cloud. Тази интеграция открива нови хоризонти пред предприятията, които се стремят да употребяват капацитета на блокчейн технологията.

Чрез AWS стартирането на консенсусни и RPC (Remote Procedure Calls) на Solana, се трансформира в безпроблемен развой, изискващ минимални механически знания. Предприятията могат безпроблемно да свържат своите децентрализирани приложения (dApps) към блокчейн, като разпрострат изцяло високата продуктивност и ниските такси за транзакции на Solana.

Дан Албърт от Фондация Solana изрази вълнението си, като акцентира по какъв начин тази разработка доста понижава бариерата за пускане на възел, което прави внедряването в Solana по-лесно от всеки път. Тази досегаемост е от решаващо значение за включването на нови консуматори и компании, изключително за огромни обичайни финансови компании и Web3 планове, които могат да се сблъскат с провокации при основаването на самостоятелна инфраструктура.

Инициативата Blockchain Node Runner на AWS Cloud изигра основна роля за демократизиране на достъпа до блокчейн технологията. С прибавянето на Solana предприятията и плановете към този момент могат бързо и ефикасно да разпростират RPC възли, като форсират стартирането на dApps и разрешават на световните предприятия да употребяват опциите на Solana в корпоративен мащаб.

Старши проектант на решения в AWS Cloud, изрази възторг от тази интеграция, като акцентира нейния капацитет за увеличение на достъпността до новаторски облачни технологии като децентрализираната мрежа.

Сътрудничеството сред Solana и AWS Cloud посредством приложението Node Runner е забележителна крачка към превръщането на блокчейн технологията в по-достъпна и комфортна за прилагане. Предприятията по целия свят към този момент могат да се възползват от мощта на Solana, като се възползват от нейната висока продуктивност и ниски такси, като в същото време изпитат безпроблемен развой на внедряване.

Това партньорство съставлява основна стъпка към необятното приемане и консолидиране на децентрализираните технологии в блокчейн промишлеността.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР