Solana Mobile обяви предстоящото излизане на Saga, първокласен Android смартфон

...
Solana Mobile обяви предстоящото излизане на Saga, първокласен Android смартфон
Коментари Харесай

„Следващата глава в криптовалутната история“ е слоганът на смартфона Saga, излизащ на 13-ти април

Solana Mobile разгласи идното излизане на Saga, първокачествен Android смарт телефон за почитателите на Web3.

Saga е мобилно устройство, което включва Solana Mobile Stack – набор от принадлежности и функционалности, които дават опция на потребителите да взаимодействат със Solana dApps, да търгуват с токени, да основават NFT и да играят онлайн игри.

Solana Mobile е нов бранд за смарт телефони, учреден от някогашни чиновници на Essential. Преди няколко месеца бе оповестено, че компанията ще показа първия си смарт телефон по-късно тази година, само че в този момент към този момент е известно, че първите смарт телефони ще бъдат налични в деня на тяхната презентация, който бе оповестена за 13-ти април тази година.

Първоначално смарт телефонът трябваше да излезе на пазара под името OSOM OV1, само че след това марката размишления и промени името му на Solana. Телефонът ще разполага с 6,67-инчов OLED екран, 512 GB флаш памет, 12 GB RAM, и ще се базира на мобилната платформа Snapdragon 8+ Gen 1 плюс вграден обособен чип за обезпечаване на доста висока осведомителна сигурност.

Saga, съгласно Solana Mobile, е „ идната глава в историята на криптографията и слага нов стандарт за работа с Web3 в мобилните устройства„. Компанията чака, че преместването на криптотехнологията в мобилните устройства ще докара до по-широко приемане, по-добро схващане и повече благоприятни условия както за потребителите, по този начин и за разработчиците във връзка с криптовалутите.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР