Solana демонстрира стабилно представяне, като цената на SOL се покачи

...
Solana демонстрира стабилно представяне, като цената на SOL се покачи
Коментари Харесай

Solana: VanEck прогнозира цена от над $3,000 в следващите 6 години

Solana показва устойчиво показване, като цената на SOL се повиши над $32 по-рано тази седмица, като все още на писане на публикацията цената на токена към момента се намира на равнище към $32.3. Пазарните анализатори чакат тази възходяща инерция да се резервира. 

VanEck, уважавана компания за ръководство на активи, предложи някои обилни ценови прогнози.

Докладът на VanEck за Solana провокира обширни полемики. Той обрисува разнообразни сюжети за оценка на SOL , като планува ценови диапазон на Solana сред консервативна оценка от $9.81 и оптимистична прогноза от $3,211,28 до 2030 година За съпоставяне, целевата цена на Етериум е избрана на $11,800.

Това би означавало ексклузивен скок на цената на SOL с 10,600% през идващите седем години. В отчета се обмисля и сюжет, при който Solana се трансформира в първата блокчейн система, в която се хостват приложения с над 100 милиона консуматори.

Solana (SOL) се отличи като един от водещите участници измежду десетте най-големи криптовалути, като може да се похвали с облаги от над 200% от началото на 2023 година насам.

Вследствие на това токенът надмина забележителни играчи като Биткойн и Етериум . Едновременно с това общата заключена стойност (TVL) на DeFi на Solana доближи впечатляващ стадий, достигайки $378 милиона. Въпреки това, съгласно техническия разбор, Solana може да претърпи отчасти възобновяване преди доста рали в бъдеще.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР