Сол, който е от Аржентина, е сред десетките хиляди деца,

...
Сол, който е от Аржентина, е сред десетките хиляди деца,
Коментари Харесай

Религиозни групи казват, че са необходими повече приемни семейства, за да се грижат сами за децата, идващи в САЩ

Сол, който е от Аржентина, е измежду десетките хиляди деца, които идват в Съединените щати без родител по време на голям прилив на имигранти, който подтиква спор в Конгреса за смяна на законите за даване на леговище.

Верски и публични групи в цялата страна се пробват да наемат доста повече приемни фамилии, с цел да оказват помощ за преместването на децата от претрупаните държавни уреди. Властите на Съединени американски щати се натъкнаха на близо 140 000 непридружени малолетни на границата с Мексико през фискалната 2023 година, съгласно митническата и гранична работа на Съединени американски щати. Почти 10 000 към момента са в ареста на Службата за презаселване на бежанци към Министерството на здравеопазването и човешките услуги, съгласно последните данни.

„ Удивително е количеството деца, които идват “, сподели Моника Фариас, която управлява програмата за непридружени малолетни бежанци за католически благотворителни организации на архиепископията на Маями. „ Активно набираме родители. “

Ръководители...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР