Софтуерният университет даде старт на най-мащабната си инициатива и ще

...
Софтуерният университет даде старт на най-мащабната си инициатива и ще
Коментари Харесай

SoftUni даде старт на най-мащабната си инициатива

Софтуерният университет даде старт на най-мащабната си самодейност и ще организира безвъзмездни образования по програмиране за начинаещи в 38 града от цялата страна - София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Сливен, Добрич, Плевен, Благоевград, Велико Търново, Хасково, Шумен, Враца, Кюстендил, Горна Оряховица, Видин, Кърджали, Габрово, Търговище, Перник, Пазарджик, Казанлък, Асеновград, Монтана, Димитровград, Ловеч, Дупница, Петрич, Смолян, Самоков, Сопот, Ботевград, Троян, Ямбол, Разград, Силистра и Свищов.

Сред задачите на плана са освен да даде достъп до качествено гратис образование по програмиране на хиляди хора от цялата страна, само че и да даде опция за професионална реализация, повишение на квалификацията и не на последно място да спомогне за намаляването растежа на безработицата.

Одобрените претенденти ще започват образованието си на 7-ми октомври и в продължение на 2 месеца ще усвоят съществени тематики в програмирането, като променливи, видове данни, условни структури, цикли и доста други неща.

Технологията, на която ще се базира образованието ще е C#. Курсът е подобаващ за начинаещи, без никакъв механически опит и е отворен за хора от всички възрасти. Желаещите ще имат опция да се запишат в една от двете форми на образование - присъствена и онлайн.

Стартът на най-мащабната акция за безвъзмездни образование по програмиране бе преди една няколко дни. Подайте своята кандидатура за курса Programming Basics до 28-ми септември от тук
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР