Софтуерният продукт е единственият начин да осветлим какво се е

...
Софтуерният продукт е единственият начин да осветлим какво се е
Коментари Харесай

Василев: В дружествата на ММС се е случвал тотален грабеж

" Софтуерният артикул е единственият метод да осветлим какво се е случвало в " Академика ", " Сердика спортни парцели " и Национална спортна база през последните 12 години. Аз ще ви кажа какво се е случвало - цялостен обир, който е покровителстван от някогашния шеф на НСБ Пламен Манолов ". Това разгласи пред bTV някогашният състезателен министър Радостин Василев в отговор на обвиняванията от министър Весела Лечева за закупуването на софтуерен артикул на стойност 1,7 милиона лв. в края на мандата на Василев.

" Първо, контракт не съм сключвал аз, а управлението на Национална спортна база, второ, това не беше в последния им ден, те управляваха още един месец. Така че в едно изречение оборвам две неистини на госпожа Лечева. Процедурата е безусловно законна, тя е непосредствено договаряне. Четирима участници са взели участие в процедурата, първичната цена е свалена с 40 % от бившето управление на НСБ. Този софтуерен артикул е едно от най-големите достолепия на управлението на НСБ, аз ги приветствам, това беше част от съдружното съглашение ", съобщи Василев.

" В момента някогашните чиновници (на Пламен Манолов) ръководят тези сдружения, възобновени директно от госпожа Весела Лечева. Те не желаят да се изсветляват процедурите. Ние не знаехме по какъв начин е издигната Арена Бургас, не знаехме стадиите на осъществяване, присъединяване на Община Бургас. Това е програмен продукт тъкмо за ръководство на парцели и следене на процеси. Досега всичко е било аналогово, на тетрадки ", добави някогашният състезателен министър, който изясни и че при неговото ръководство е била заменена и усложнена процедурата за финансиране на юношески стратегии, защото той е имал подозрения за съмнителни практики. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР