Софтуерът на новите машини се пипа. И ще видите какво

...
Софтуерът на новите машини се пипа. И ще видите какво
Коментари Харесай

Борисов: Пипат софтуера на новите машини. Или ще провалят изборите, или гласове за ГЕРБ ще отиват за друга партия

Софтуерът на новите машини се пипа. И ще видите какво ще стане. Или ще провалят изборите, или всеки трети или пети глас за ГЕРБ, ще отива за друга партия. Това съобщи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборно заседание в Монтана. По думите му по тази причина е заменено и Информационно обслужване, както и всички останали промени.

„ И по тази причина ЦИК мълчи. Какво му е работата на Радев и Служебното държавно управление да приказват за други партии? Говорете по какъв начин ще проведете изборите. Вие чувате ли в този момент сред партиите да има някакво несъгласие, разправии? Не. Все едно няма избори. Г-жа Нинова към този момент харесва Мая, Христо Иванов – Данчо Цонев, „ Да, България “ с Движение за права и свободи са към този момент дружно, „ готини са “. „ ИТН “ с Движение за права и свободи или с еди кой си. Но няма никакъв спор. Събраха и се сдружиха “, уточни Борисов.

„ Когато тичаш самичък напред, ставаш първи, само че всички, които не могат да те стигнат, се сплотяват и желаят да те спрат. Те не могат да боядисат това, което ние сме построили. Те в никакъв случай не могат да реализират това, което ние единствено за 10 години. За 10 години Брутният вътрешен артикул на България се усили с 90%. Няма да се спирам и на приходите, и на учителските заплати, и на над 250 пречиствателни станции… За метрото към този момент в София никой не желае и да чуе, въпреки че в случай че си го показват, че го няма, по какъв начин се движат 500 хиляди души дневно с коли? “, попита ръководителят на ГЕРБ.

Според Бойко Борисов, всички останали мислят, че могат повече от ГЕРБ. „ Да допуснем, че е по този начин. Затова си изкарахме мандата, постигнахме прекрасен резултат. Казахме: „ ето направете си държавно управление, управлявайте “. След толкоз години ръководство ни отива да бъдем в съпротива – градивна. Подготвихме План за възобновяване, те не го одобриха напук. Нашите другари от Гърция към този момент работят с 30 милиарда евро, а вие говорите, че Северозападът бил безпаричен и занемарен. 12 милиарда евро чакат да бъдат взети за всичките ни инфраструктурни планове. На дебелоглав не го одобриха “, акцентира Борисов.

„ Не съм очаквал това, което направи Румен Радев. Контрабандистите в митниците. Казвам го с цялата си отговорност. Един по един мога да кажа кой с какви пари кеш е залавян. Данъчните измамници оглавиха институциите, а крадците на Данък добавена стойност - еврофондовете. Само за един месец! А младите лица, нови, почтени, стартират с Бойко Рашков “, съобщи Бойко Борисов.

По думите му единствено за един месец в държавното ръководство са навлезли криминалинките. „ Първо излезе Рашков и сподели, че 30-50-90 индивида са подслушвани. Кой ги е подслушвал? Излиза, че ние. Хората сподели „ леле майко, какви хора са ни управлявали? “ Вече месец мина, няма един факт, само че петното остава. Лошото възприятие у хората остана. След това споделиха, че през 2009 година някакъв човек е заплашван, че ще го изядат. Дело от 2009-та година с Миро Найденов. Още един неприятен нюанс, неприятен усет. Вчера чух, че споделил, че има колосален напън върху гласоподавателите в Смолянско “, напомни ръководителят на ГЕРБ и прикани вътрешният министър да отиде на място, да разкрие закононарушенията и да арестува причинителите. „ Някой доста желал да се връща на власт. Властта за нас не е нищо значимо. Ние управлявахме и направихме положително за хората, десетки неща можем да изброим, в това число и приходите “, акцентира Бойко Борисов.

„ Гледах Радев какъв брой е озлобен и раздразнителен, тъй като го хванаха на доста места. И всичко се прилепва компактно до него. От взимането на торбите, до митниците, данъчни, фондовете и така нататък И все по нервни стават “, изясни ръководителят на ГЕРБ. По думите на Борисов, единственият метод да се успокоят ръководещите, е ГЕРБ да не се явява на изборите. „ Те видяха, че на тези избори не могат да ни бият. Те можеха да си създадат държавно управление, само че не пожелаха, с цел да може в този един месец да уплашат хората. В момента хората ги е боязън. Уволняват се, махат се, единствено тъй като са от ГЕРБ. Кога е било това нещо? На Мая Манолова дъщерята работеше при мен в министерството и в този момент си работи на доста висока заплата, и никой не я е чегъртал. Кого сме махнали ние по този метод? Викат ги, дават им по един лист и да си отпътуват. Обезглавиха службите. Обезглавиха всичко. Сега цялата власт е тяхна, всичко, еднолична власт, ботуш, зелен… И отново за всичко им е отговорен ГЕРБ и Бойко Борисов “, възмути се той.

Бойко Борисов бе безапелационен, че ГЕРБ е яка партия, която има мощен тил от кметове и доста опитни хора в нея. „ Мислят си, че ще ни уплашат. А и ние излязохме против Тройната коалиция 2009-та година. Кой мислят, че ще уплашат? А и народът има памет. Като минава и вижда какво се е направило, се сеща “, съобщи ръководителят на ГЕРБ. Борисов прикани членовете и симпатизантите на ГЕРБ да имат кураж и храброст. „ И това ще мине. Ние би трябвало да се запазим, с цел да се притечем на помощ, когато народът стартира да страда от проблемите. Имаме спад, тъй като доста ни удариха с компроматите. Няма да се плашите. Те са по-уплашени от нас, тъй като видяха с какво разполагат – контрабандисти, дедесари и най-малко управнически опит “, прикани Бойко Борисов.

„ Престъпно е това, което прави това държавно управление, като не имунизира хората. В момента има над 3 милиона ваксини. Те объркаха имунизационния проект. Ще видите септември и октомври какво знамение ще стане. Губим златно време сега “, предизвести ръководителят на ГЕРБ. Той прикани служебното държавно управление да бъде импортиран Планът за възобновяване, тъй като се губи скъпо време.

По време на събранието в Монтана заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев съобщи, че не може да разбере стила на непрестанно втълпяване на ненавист и разделяне в обществото, който постановат ръководещите. „ Най-голямата икономическа задача се оказва по какъв начин да живеем дружно в общество. Не е към този момент най-големият проблем, че политиците се карат, а и че хората се карат. Трябва да имаме естествени избори, само че за първи път в демократичната история ще има подозрения за резултата на изборите. Това до момента не се е случвало “, предизвести Дончев.

„ Искат да ни изчегъртат. Кого ще изчегъртат? Вас, тези хора тук? Това, което е направено? Нямаме никакъв мотив да сме обезпокоени “, акцентира зам.-председателят на ГЕРБ. Според него, в университетите се изучва дисциплината „ Управление на смяната “, само че в този момент ръководещите постановат друга дисциплинираност – „ ръководство на подмяната “. „ Говорят за честност, бистрота и професионализъм. В дейностите им няма нито честност, нито бистрота, нито професионализъм. Говореха за калинки, а назначиха хлебарки и дървеници. Лоша орис е, че управлявахме по времето на три рецесии – финансова, бежанска и пандемична. Справихме се и с трите рецесии “, напомни Томислав Дончев.

Водачът на листата на ГЕРБ във Видин Росица Кирова съобщи, че хората в Северозапада не престават да си желаят тунела под Петрохан. „ Извървяхме дълъг път, в който ни оказа помощ доста министър председателят Борисов. Сега сме на стадий да се преследваме с министъра на екологията в служебното държавно управление, който желае да спре плана. Иска да спре плана, само че няма да му се получи. Очаквам до 2 години да бъдат подготвени всички процедури, след което да имаме отговорно държавно управление, което да ни помогне “, съобщи Росица Кирова.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/3123410077887041
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР