Софтуерът Kofax ControlSuite е съвместим с широка гама печатащи устройства

...
Софтуерът Kofax ControlSuite е съвместим с широка гама печатащи устройства
Коментари Харесай

Brother ще продава Kofax софтуер в ЕМЕА


Софтуерът Kofax ControlSuite е съчетаем с необятна гама печатащи устройства на Brother
(снимка: Brother)

Японският производител на печатащи устройства Brother разгласи последваща фаза от стратегическото си партньорство с Kofax – снабдител на програмен продукт за умна автоматизация за цифрово превръщане на работния развой.

Двете компании развиват дългогодишните си взаимоотношения, с цел да обслужват по-добре новите пазари и клиенти, съобщи Крис Страмиело, старши вицепрезидент за каналите на продажби в Kofax. В рамките на партньорството Brother ще продава софтуера Kofax ControlSuite в района на Европа, Близкия изток и Африка (ЕМЕА).
още по тематиката
Предложенията на Brother и Kofax адресират условията на гъвкавата работна среда, като дават на клиентите „ дълбока функционалност и благоприятни условия за сходство – както в офиса, по този начин и отдалечено. ”

Kofax ControlSuite е водещо решение за ръководство на снимането, отпечатването и извеждането на наличие, което разрешава ръководство на автоматизацията на работния развой на документи по сигурен метод в един изцяло интегриран пакет. Kofax покачва продуктивността, като подсигурява, че документите и информацията стигат до точните хора в точното време – всякога, посредством автоматизирани работни потоци и процеси.

С помощта на Kofax ControlSuite организациите могат да ангажират цифровата работна мощ и да се ориентират във връзка с хакерските атаки, като стягат наредбите за дискретност и съблюдаване на законодателството, в това число за новите мобилни чиновници.

„ Kofax ControlSuite и Brother дават на клиентите благоприятни условия за трансформиране на работните потоци при щемпел и сканиране и им оказват помощ да реализират сигурност, подвижност и успеваемост ”, добави Крис Страмиело.

Софтуерът на Kofax поддържа най-широката гама от печатни и многофункционални устройства (MFD). Той е съчетаем с редица онохромни лазерни принтери,  цветни лазерни и Inkjet устройства на Brother. Освен това Kofax ControlSuite е съчетаем и с извънредни и планови устройства на японския производител.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР