SoftServe е световна дигитална компания, специализираща в разработването на софтуер

...
SoftServe е световна дигитална компания, специализираща в разработването на софтуер
Коментари Харесай

SoftServe организира среща в Бургас технологичната общност от региона

SoftServe е международна цифрова компания, специализираща в създаването на програмен продукт и даването на консултантски услуги.

Тя ще гостува в Бургас със своето пътуващо ROAD SHOW.

ROAD SHOW е серия от събития за шерване на познания, срещи с локални експерти и запознаването им с кариерни благоприятни условия в софтуерната сфера. Първото събитие ще се организира в град Бургас на 4 юни, събота.

Община Бургас поддържа самодейността, а кметът Димитър Николов е измежду поканените посетители. Събитието стартира в събота, 4 юни, от 13.00 часа, в Международния конгресен център, зала „ Форос “.

Участниците ще имат опция да се срещнат със сходно мислещи хора, да обсъдят софтуерни усъвършенствания и трендове в IT бранша, да тестват научно-изследователски и развойни планове и да научат повече за SoftServe.

Канят се също и локални IT експерти да се възползват от опцията да задълбочат експертните си знания и да чуят механически полемики на разнообразни тематики – от бизнес разбор до Salesforce и доста други.

При предпочитание всеки може да се съветва във връзка опциите за кариерно развиване и работа в SoftServe и дори да се отбие за изявление. SoftServe са подготвени да работят със експерти от цяла България, като дават опция за напълно отдалечена работа от у дома.

„ Вследствие на Covid рестриктивните мерки хората имат потребност от повече диалози и благоприятни условия за шерване на опит и познания онлайн. Именно това е повода да създадем тази серия от събития в България и да се срещнем с локални експерти. Искаме да разберем потребностите им и да споделим разнообразни благоприятни условия за професионално израстване, тъй като виждаме голям капацитет в българските IT експерти. Разбира се, ние, като част от IT екосистемата на България, се стремим да способстваме за развиването на страната и откриваме нови офиси, като да вземем за пример в Бургас“, разяснява Андон Симеонов, шеф на компанията в България.

Събитията ще бъдат провеждани с предварителна регистрация –

Те могат да бъдат проследени в.

SoftServe – България сплотява повече от 400 сътрудници, работещи по над 200 плана с клиенти от Съединени американски щати, Европа и азиатско-тихоокеанския регион. С експертни знания в областите опазване на здравето, енергетика, продажби, финансови услуги и програмен продукт, компанията осъществя сложни софтуерни решения, осигурявайки нововъведения, качество и скорост.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР