SoftOne Technologies (член на Olympia Group) е победител в процеса

...
SoftOne Technologies (член на Olympia Group) е победител в процеса
Коментари Харесай

SoftOne Technologies придобива Unisoft

SoftOne Technologies (член на Olympia Group) е победител в процеса по наддаване за придобиването на Unisoft SA. Споразумението за придобиването на Unisoft от SoftOne е подписано на 23 февруари 2018 година и ще бъде финализирано незабавно след решението на съда, одобряващо проекта за преструктуриране.

Очаква се придобиването на Unisoft от SoftOne да усили доста общите пазарни дялове на компанията, както и да разшири мрежата от сътрудници и софтуерното ноу-хау на SoftOne, поставяйки компанията на водеща позиция на гръцкия пазар за осведомителни технологии.

Повече от 30 години Unisoft е една от водещите софтуерни компании в Гърция. Клиентска и база надвишава 22 000 софтуерни съоръжения в дребни и огромни компании в Гърция и в чужбина, както и мрежа от над 300 сътрудници с годишен оборот над 7 млн. Евро.

Главният изпълнителен шеф на SoftOne господин Антонис Кирязис съобщи: " Придобиването на Unisoft съставлява историческа и в същото време вълнуваща договорка, която сплотява под един покрив две от най-големите софтуерни компании в Гърция, като значително трансформира динамичността на пазара на бизнес програмен продукт в Гърция. Освен това съглашението ускорява нашата тактика за реализиране на спомагателен капацитет за напредък на интернационалните пазари посредством синергии ".

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР