Софка с парфюм за 5000 лева. Софи Маринова се похвали

...
Софка с парфюм за 5000 лева. Софи Маринова се похвали
Коментари Харесай

Заслужила е аромат на слава! Софка с парфюм за 5000 лева

Софка с парфюм за 5000 лв.. Софи Маринова се похвали в обществените мрежи с поръчков парфюм, подарък от нейната колежка Саша. Шишенцето е на известна международна марка, а цената на дара към Софка е 5000 лева

Високата цена е поради инкрустираните златни букви, с които е изписано името и семейството на изпълнителката на „ Стари рани “, сподели пиара на Софи – Тодореско.

Той показа, че това в действителност е подарък за певицата не за Коледа, а за рождения й ден на 5 декември.

“Подаръкът е от Саша за рождения ден на Софи. Понеже е поръчков и е юридически в Париж се забави и едвам в този момент съумяха двете да се видят и Саша да я изненада. Много е красиво и особено шишенцето “, описа Тодореско.

Софка с парфюм за 5000 лева

Тодореско показа още, че по празниците Софи е получила също прелестни дарове. „ Много дарове получи, само че и доста раздаде. Тя не обича да получава, а да подарява “, споделя още пиарът. Както „ Телеграф “ към този момент писа Софка разкри пред сътрудника си Константин по какъв начин ще се споделят казват бъдещите й внуци.

“Ако е момиче, ще се споделя София на мен и Лорен на Лоренцо – София Лорен ”, споделя кралицата на попфолка. Ако е момче обаче ще се споделя Софиан “, споделя Софка пред приятелите си Преслава и Коцето.

На Нова година тя ще радва феновете си във Велинград.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Софи Маринова (@sofi_marinova_official)

С рекет против Софи Маринова се оправдал за ареста пред майка си наследникът на ромската перла Лоренцо. Както е известно, единственият наследник на гласовитата изпълнителка бе задържан, напомня SafeNews.

Униформените откриха два типа опиати в автомобил, в който бил и Лоренцо – кокаин и канабис. Полицията разкрила още и мелничка, за която се допуска, че е за смилане на трева.

След като излиза от килията, Маринова желае пояснение за следващия гаф на по този начин обичания и обгрижвания от нея наследник. Лоренцо обаче по никакъв метод не признавал виновността си. И почнал да се оправдава.

Това не е първият конфликт на Лоренцо със закона

Преди година изпълнителят беше разгласен за общодържавно търсене, откакто на 21 септември на контролно-пропусквателен пункт Русокастро е арестуван джип с 9 незаконни мигранти, каран от 24-годишния Иван С. от София.

При първичните разпити Иван загатнал, че Лоренцо му дал колата и му заречен пари.

Пред проверяващите младежът отрекъл да има нещо общо с това.

Източник: Телеграф

Още вести четете в категория Живот.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР