Софийският районен съд пусна под домашен арест прокурорския син от

...
Софийският районен съд пусна под домашен арест прокурорския син от
Коментари Харесай

Съдът пусна под домашен арест прокурорския син от Перник

Софийският областен съд пусна под домакински арест прокурорския наследник от Перник Васил Михайлов, който има повдигнати девет обвинявания, в това число за закана за ликвидиране, три междинни и две леки телесни повреди, както и две хулиганства. Той обаче ще остане в ареста, до момента в който прокуратурата реши дали да стачкува. Ако това се случи, дефинитивно решение би трябвало да вземе Софийският градски съд.

Преди да бъде вкаран в ареста преди година, Михайлов беше точно под домакински арест, с гривна. Заради това, че прокуратурата откри нарушавания, съдът го върна в ареста.

Новото решение на съда е Михайлов да бъде с гривна, само че със сателитно следене. Според Софийския областен съд имало заплаха той да извърши закононарушение, само че тази заплаха можела да се обезврежда и с домакински арест. Прокурорският наследник е бил предизвестен от съда, че в случай че нарушава домашния си арест, още веднъж ще бъде арестуван.
Следващото съвещание по делото е на 19 септември.

Преди към два месеца Васил Михайлов се призна за отговорен и за нанасяне на побой и беше наказан на пробация от година и половина и 100 часа безплатен труд в интерес на обществото, само че за случай в Созопол.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР