Софийският районен съд отмени заповед от 11 май 2021 г.Тенчо

...
Софийският районен съд отмени заповед от 11 май 2021 г.Тенчо
Коментари Харесай

Арестът на шефа на КАТ-София - незаконен

Софийският областен съд анулира заповед от 11 май 2021 година
Тенчо Тенев пред “Труд”: Искаха да ме изкарат нарушител и наркоман

Дали му хапче амфетамин

Шефът на КАТ-София Тенчо Тенев е бил арестуван нелегално на 11 май 2021 година Това разгласи състав на Софийския областен съд и анулира заповед за 24-часовия му арест по Закона за Министерство на вътрешните работи.

“Тази заповед беше резултат от интригите против мен, с цел да бъда арестуван ден преди встъпване в служба на служебното държавно управление, тъй като съм бил спряган за висок пост в Министерство на вътрешните работи. Искаха да ме обвинят във всевъзможни престъпления”, напомни комисар Тенев пред “Труд”.

Миналата година той бе задържан като началник на “Охранителна полиция” в Асеновград, тъй като е приемал дарения от общината. “Истината е, че заварих от 10 служебни автомобила 6 за бракуване. Заедно с кмета успяхме да уредим общината да получи 3 иззети коли на митницата в Свиленград. Не единствено че не съм се облагодетелствал, ами и платих с персонални пари превозването им с Пътна помощ и огромна част от ремонта им”, описа Тенев.

“На 12 май сутринта в ареста открих хапче в хляба, който ми дадоха за закуска. Същия ден мой прочут прочел в един жълт уебсайт, че Тенчо Тенев е наркоман, буйствал е в ареста, създали са ми проба и бил дрогиран с амфетамин. Ето до това докара тази заповед и аз се веселя, че въпреки и след повече от година българският съд я разгласи за незаконна”, заключи шефът на КАТ-София.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР