Софийският районен съд остави за постоянно в ареста нидерландския гражданин

...
Софийският районен съд остави за постоянно в ареста нидерландския гражданин
Коментари Харесай

Върнаха в ареста валиумния изнасилвач

Софийският областен съд остави за непрекъснато в ареста нидерландския жител Йохан Фредерик Стелингверф, прочут като "валиумния изнасилвач ".

Според магистратите има задоволително доказателства, че той е направил закононарушението за което е упрекнат за принуждение над унгарска гражданка на 26 октомври предходната година. Освен това може да се укрие или да извърши друго закононарушение. Припомняме, през вчерашния ден полиция изведе Стелингверф от жилището му, само че по-късно беше върнат под домакински арест.

Валиумният изнасилвач се снабди с второ обвиняване в обезчестяване на територията на България

Това е второ обвиняване за Стелингверф, откакто той бе арестуван за брутално обезчестяване на 32 -годишна майка на три деца от София, месец по-късно. Според бранителите му проверяващите нямат доказателства, а само разпит на унгарска гражданка, който прилича сексуален роман на шестокласник. Защитата посочи, че Стилингверф има чисто правосъдно минало, а прокуратурата натрупа червени точки, повдигайки тези обвинявания.

Появи се и друга жертва на валиумния изнасилвач у нас

Пред съда обвиненият акцентира, че желае да потвърди своята непорочност и ще го направи. "И ще съблюдавам изискванията на домакински арест, аз го потвърдих. Ваша чест! ", сподели Стелингверф, представен от Нова телевизия. По думите му, до момента в който бил в пандиза непрестанно бил обичай и ритан. Ако се потвърди виновността му го грозят от 2 до 8 години затвор. Определението предстои на неотложно осъществяване и може да апелира в 3-дневен период пред Софийски градски съд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР