Софийският районен прокурор Константин Сулев се изправя пред съда. Според

...
Софийският районен прокурор Константин Сулев се изправя пред съда. Според
Коментари Харесай

Прокурор по делото „Осемте джуджета“ се изправя пред съда

Софийският областен прокурор Константин Сулев се изправя пред съда. Според обвинителният акт с дейностите си той е прикрил някогашния основен прокурор Иван Гешев.
Прочетете още
Софийският градски съд би трябвало да насрочи разпоредително съвещание по делото

Константин Сулев е един от четиримата наблюдаващи прокурори по делото, почнало в районната прокуратура след публикуването на фотографията на и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов с Петьо Петров, прочут като Пепи Еврото, в „ Осемте джуджета “.

Според градската прокуратура оттеглилата се районна прокурорка на София Невена Зартова преди началото на досъдебното произвеждане е била в кабинета на Иван Гешев и е разпоредила  делото.
Според импортирания обвинителен акт, след самосезирането на районната прокуратура, Сулев не е извършил служебните си отговорности за да набави полза за бившия основен прокурор Иван Гешев като не допусне да бъде изнесена информация против него в медийното пространство.

Твърди се, че задачата е била да аргументи вреди на Петьо Петров и доверения му човек Кристиян Христов. По това време Христов е чиновник на Пепи Еврото и постоянно е посещавал заведението „ Осемте джуджета “.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР