Софийският районен прокурор Константин Сулев се изправя пред съда. Според

...
Софийският районен прокурор Константин Сулев се изправя пред съда. Според
Коментари Харесай

Прокурор по делото „Осемте джуджета“ се изправя пред съда

Софийският областен прокурор Константин Сулев се изправя пред съда. Според обвинителният акт с дейностите си той е прикрил някогашния основен прокурор Иван Гешев.

В изявление пред Владислава Тричкова вътрешният министър приказва по всички горещи престъпни тематики в страната

Софийският градски съд би трябвало да насрочи разпоредително съвещание по делото

Константин Сулев е един от четиримата наблюдаващи прокурори по делото , почнало в районната прокуратура след публикуването на фотографията на и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов с Петьо Петров, прочут като Пепи Еврото, в „ Осемте джуджета “.

Това се е случвало от началото на 2018 година до края на март 2021 година

Според градската прокуратура отдръпналата се районна прокурорка на София Невена Зартова преди началото на досъдебното произвеждане е била в кабинета на Иван Гешев и е разпоредила  делото.

Според импортирания обвинителен акт, след самосезирането на районната прокуратура, Сулев не е извършил служебните си отговорности за да набави полза за някогашния основен прокурор Иван Гешев като не допусне да бъде изнесена информация против него в медийното пространство.

Според него с разрива сред „ Осемте джуджета “ и клуб SS и стартира едно огромно напрежение

Твърди се, че задачата е била да аргументи вреди на Петьо Петров и доверения му човек Кристиян Христов. По това време Христов е чиновник на Пепи Еврото и постоянно е посещавал заведението „ Осемте джуджета “.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР