Софийският призна за виновен мъж с инициали М.Н., обвинен за

...
Софийският призна за виновен мъж с инициали М.Н., обвинен за
Коментари Харесай

За 6 години влиза мъж, блудствал с жена в София и опитал да я изнасили

Софийският призна за отговорен мъж с букви М.Н., упрекнат за блудничество, опит за обезчестяване и причиняване на телесна щета. На насилника е наложено наказване " отнемане от независимост " за период от 9 години, което е понижено с 1/3 до 6 години затвор при първичен " непоколебим " режим на съображение член 58а от Наказателен кодекс.

Присъдата предстои на обжалване пред Софийския градски съд.

Около 01:30 часа на 20 юни 2021 година 30-годишната жена минавала пешком по мост " Черковна ", слушайки музика със слушалки. Същевременно мъжът се движел зад нея и я следвал. Той се доближил в тил към дамата, с едната си ръка я обхванал през раменете, а с другата запушил носа и устата й, след което я съборил на земята. Той направил с 30-годишната жена блудствени дейности посредством приложимост на опасност и мощ, като й предизвикал междинна телесна щета. Мъжът се опитал и да я изнасили, само че не съумял, защото дамата съумяла да се освободи от захвата му и почнала да вика мощно.
 Предадоха на съд мъж, ограбил и блудствал с жена във Варна
Предадоха на съд мъж, ограбил и блудствал с жена във Варна

Грабежът е осъществен в изискванията на рисков рецидив

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушения по чл.150, ал.3,вр.ал.1 от Наказателен кодекс и по чл.152, ал.3,т.2, вр.ал.1,т.2, вр.чл.18, ал.1 от Наказателен кодекс. В хода на следствието са осъществени голям брой дейности и са събрани задоволително доказателства, че обвиненият е направил закононарушенията, в които е упрекнат. Разследването е завършило с импортиран в съда обвинителен акт.
 Осъдиха мъж на 3 година и половина затвор за обезчестяване в Смолянско
Осъдиха мъж на 3 година и половина затвор за обезчестяване в Смолянско

Мъжът е приет за отговорен по две престъпления
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР