Софийският полицай, който вилня преди два месеца в заведение, намиращо

...
Софийският полицай, който вилня преди два месеца в заведение, намиращо
Коментари Харесай

Условна присъда за полицая, вилнял в заведение в Хисаря

Софийският служител на реда, който вилня преди два месеца в заведение, намиращо се Хисаря, получи присъда за причиняване на леки телесни повреди на полицейски чиновници и безчинство. Стана ясно, че служителят на Министерство на вътрешните работи носил в себе си и марихуана.

По досъдебно произвеждане на Районна прокуратура – Пловдив са наказани 31-годишният мъж с букви Д.И. и 33-годишната му другарка, която е била с него. Тя е с букви А.Й. Двамата са приети за отговорни за това, че на 23 януари 2024 година в заведение, намиращо се в Хисаря са предизвикали леки телесни повреди на три лица, двама от които полицейски чиновници, изпълняващи служебните се отговорности, третият бил клиент на заведението. 

Мъжът е приет за отговорен и за това, че на същата дата и място е държал малко количество наркотични субстанции – марихуана на стойност 18 лв., както и револвер „ Макаров “ и 8 бойни патрона, без да вземе нужните ограничения за сигурност. Оръжието било благосъстоятелност на районно ръководство в столицата.

Районен съд – Пловдив е наложил на служителя на реда и на дамата наказване от по 1 година отнемане от независимост условно с изпитателен период от 3 години, за всеки един от тях, както и санкция от 2000 лв. за 31-годишния. Наказанието е по съглашение, утвърдено от Районен съд – Пловдив. Двамата не са били осъждани. Определението  е дефинитивно.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР