Софийският кмет е сам в необрано лозе. Терзиев се превръща

...
Софийският кмет е сам в необрано лозе. Терзиев се превръща
Коментари Харесай

Софийският кмет е сам в необрано лозе

Софийският кмет е самичък в необрано лозе. Терзиев се трансформира в задържан на упоритостите на Спаси София. На това мнение е претендентът за кмет на Вътрешна македонска революционна организация – Карлос Контрера.

SafeNews разгласява коментара му без редакторска интервенция: 

Плавно София навлиза в заложническа драма. Не приказвам за снега, а за политическата заложническа драма. Имаме нов кмет, който няма болшинство, няма поддръжка в Столичен общински съвет и се трансформира в пленник и изкупителна жертва на личната си политическа група. Нещо повече – Терзиев се трансформира в задържан на упоритостите на Спаси София и персоналните упоритости на Борис Бонев да стане огромен шеф. Както се вижда, лилавото Неправителствени организации кадрува интензивно до степен да ръководят да вземем за пример Столичен инспекторат. И съумя да нанесе първи сериозен управнически негатив в последните дни. Тези и други сходни назначения рискуват да трансфорат Спаси София в общински, административен израстък, който с всичките си дивотии първо ще токсини Терзиев.

Не знам дали Политическа партия си дават сметка, че са оставили софийския кмет самичък в необрано лозе, без съществени хора за екип, с група в общинския съвет, която не знае рак ли е, риба ли е

В резултат Терзиев стои самичък, яде шамарите, трансформира се в гръмоотвод за цялата политическа отпадналост в СОС, предвождана от Борис Бонев и групичката към Демократична България. Благодарение на ината на Бонев да става Председател съветът към този момент е блокиран, натрупват се конфронтация, червени линии след червени линии. Водачеството на Спаси София в така наречен диалози, договаряния се вижда като ялово. Тия съботно-неделни срещи са реплика на активност, съгласно мен. Седнали да си съпоставят политическите стратегии. Политически спектакъл, нищо повече.

От Спаси София очевидно тикат нещата към съглашателство с Българска социалистическа партия

и възможна композиция със социалистите, без да си дават сметка за електоралните и управническите вреди. Дали са обяснили на личния си кмет какво значи взаимно ръководство с Българска социалистическа партия и какви неща ще им се наложи да поддържат? Дали са обяснили на Терзиев, че по доста въпроси на Българска социалистическа партия не може да разчита. Как да вземем за пример Българска социалистическа партия ще поддържат план-сметката с 40 млн. лева от горната страна за чистачите от Титан и Грийн партнърс. Какво ще се случи с поддръжката на Българска социалистическа партия, когато се повдигне тематиката за преименуването на улици? А с украинското знаме? А с общинско дружество за непорочност? Въобще Спаси София залагат такава мина под стола на Терзиев, че сегашната обстановка без работещ съвет ще му се види ария.

Казвам тези неща, тъй като е очевидно, че Спаси София се канят да преяждат с власт и точно тяхната зловредна групичка е казусът и в започване на каквито и да е диалози, и в администрацията, където лудо желаят да кадруват до степен да обсебят ресорите Транспорт и строителство. Малко време остава на Терзиев да поеме водещата роля и да сложи началото на някакви политически диалози. Не го ли направи от пленник ще се трансформира в жертва на личните си хора.
Ако не желае да е задържан на Московска 33, а кмет, би трябвало да се еманципира от дребните сметки и нискостойностни препоръки на спасителите и Да, България, тъй като се видя от техния ум до къде стигна.

Още вести четете в категорията България. 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР