Софийският градски съд задържа тримата обвиняеми за организирана престъпна група

...
Софийският градски съд задържа тримата обвиняеми за организирана престъпна група
Коментари Харесай

Оставиха в ареста трима от фалшификаторите на пари, а един го пуснаха под гаранция

Софийският градски съд задържа тримата обвинени за проведена незаконна група за произвеждане и разпространяване на подправени пари и подправени документи за идентичност. Спрямо четвъртата обвинена съдът наложи парична гаранция в размер на 2 000 лева. 

Искането бе изпратено от Софийска градска прокуратура, след водено следствие взаимно с ГДБОП. Специализираната интервенция е извършена в партньорство с Европол. 

Припомняме, че във вторник прокуратурата заяви, че четиримата обвиняеми са арестувани от СГП за период до 72 часа. В четвъртък наблюдаващият прокурор е внесъл в съда искане за непрекъснатото им задържане под стража.

Съдът показа доводите на прокурора, че по делото са събрани задоволително доказателства, които водят до обосновано съмнение, че точно четиримата обвинени са направили закононарушенията, за които са привлечени в това качество.

Съдебният състав одобри, че е налице действителна заплаха обвинените да извършат друго закононарушение. Спрямо четвъртата обвинена съдът взе мярка за неотклонение парична гаранция, защото тя само е ангажирана с грижи за дете. Определението на Софийски градски съд не е дефинитивно. Разследването по случая продължава под надзора и управлението на СГП.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР