Софийският градски съд спря делото, което лидерът на ГЕРБ Бойко

...
Софийският градски съд спря делото, което лидерът на ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

Делото за клевета на Борисов срещу Рашков излиза във ваканция

Софийският градски съд спря делото, което водачът на ГЕРБ Бойко Борисов води за клюка против някогашния вътрешен министър и сегашен народен представител от " Продължаваме промяната - Демократична България " Бойко Рашков.

Това заяви, базирайки се на информация от съда.

За сходно развиване на процеса са били съгласни и двете страни. В подобен случай съдът би трябвало да се съобрази с желанието им и делото да излезе във " почивка ". Ако в идващите шест месеца никой от двамата не изиска процесът да продължи, той ще бъде преустановен. Пред съда не са показани претекстове за прекъсването.

Пред " Дневник " някогашният вътрешен министър съобщи, че Борисов би трябвало да бъде питан за аргументите. " Той е упражнил свое право, без значение от моята воля ", сподели Рашков.

Борисов съди Рашков, откакто някогашният вътрешният министър, говорейки за злоупотреби със средства за автомагистрала " Хемус ", съобщи, че " средствата са минали през една банка, благосъстоятелност на Бойко Борисов ". Лидерът на ГЕРБ дефинира обвиняванията като клюка и прикани министъра да се извини. Борисов внесе иск за 25 хиляди лв. в Софийски градски съд.

Наскоро и делото, което някогашният министър председател Кирил Петков заведе против водача на ГЕРБ.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР