Софийският градски съд реши Георги Семерджиев да остане в ареста!По

...
Софийският градски съд реши Георги Семерджиев да остане в ареста!По
Коментари Харесай

СЪДЪТ РЕШИ: Шофьорът-убиец Семержиев остава в ареста

Софийският градски съд реши Георги Семерджиев да остане в ареста!

По време на съвещанието стана ясно, че едната маратонка на Семерджиев е открита в мощния джип след злополуката, а втората в дома му, оповестява Българска национална телевизия.

По фасадата на кооперацията са открити следи от стълба и от кръв, заради пострадване на дясното ходило на Семерджиев.

Самият той съобщи пред съда, че не е отговорен за нищо и желае да се прибере у дома.

Всичко ми е легално, имам си бизнес и не виждам причина да съм тук. Просто бях похитен. Откраднаха ми и колите. Това е истината. Проверете и ще видите. Подал съм сигнал в ГДБОП и в 4 районно, сподели още Семерджиев. Шофьорската ми брошура е швейцарска и същинска, само че не помня по кое време ме отвлякоха, съобщи той.

По време на съвещанието, Семерджиев прекъсна пледоарията на прокурора със заявление, че желае да отиде в болница. Обясни, че бил обичай по време на задържането. В началото на съвещанието твърдеше, че е похитен, а не арестуван.

Семерджиев е упрекнат за тежката злополука на бул. " Черни връх ", станала на 5 юли вечерта и при която починаха две почтени млади дами.

Обвиняемият е притеглен като подобен по общо три закононарушения: причиняване на ПТП, което е изключително тежък случай, защото е довело до гибелта на две млади дами и голям брой нарушавания на Закона за придвижване по пътищата (ЗДвП), за което се планува отнемане от независимост от 5 до 20 години; ръководство на МПС на 10.06.2022 година след приложимост на наркотични вещества- амфетамин и метаамфетамин, за което законът планува наказване отнемане от независимост от 1 до 3 години и за потребление на неистинен формален документ на 10.06.2022 година – удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство, на което е придадено тип, че е издадено от способените управляващи на Конфедерация Швейцария, за което се плануват до 8 години отнемане от независимост.

Очаквайте детайлности!

Снимка: Агнес Методиева
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР