Софийският градски съд реши, че мярката на прокурорския син Васил

...
Софийският градски съд реши, че мярката на прокурорския син Васил
Коментари Харесай

Съдът реши - прокурорският син остава под домашен арест

Софийският градски съд реши, че мярката на прокурорския наследник Васил Михайлов остава непроменена. Той още веднъж е под домакински арест и настояването на прокуратурата не беше почетено.



В правосъдната зала Васил Михайлов описа, че когато е имало свидетелски показания, че е нарушил мярката, в действителност е бил пуснат под домакински арест и пътувал от София към Перник, където живее и ще съблюдава мярката. Пред блока е пресякъл улицата до заведение наоколо, с цел да вземе ключовете от жилището си. Там е прекарал две минути. Гривната му за следене е поставена на другата заран, няма данни да е нарушавал мярката за неотклонение.

На няколко пъти е имало механически пропуски, когато на мобилния оператор е липсвал сигнал, само че съдът няма доказателства, че Михайлов е злоупотребил с това. Пред съда той сподели, че доста мъчно претърпява пребиваването си в ареста, тъй като не може да съжителства с нарушители и в никакъв случай не е бил хора без основателна причина.



Обвиненият за три закононарушения, осъществени в града, беше подложен под домакински арест с електронна проследяваща гривна в края на предходната седмица. Според свидетелски показания обаче той е нарушил мярката си за неотклонение и посетил питейно заведение в Перник. Прокуратурата изиска младежът да бъде арестуван под стража.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР