Софийският градски съд разглежда молба на шеф-готвача Андре Токев за

...
Софийският градски съд разглежда молба на шеф-готвача Андре Токев за
Коментари Харесай

Андре Токев иска да излезе на свобода, бил поканен на фестивал

Софийският градски съд преглежда молба на шеф-готвача Андре Токев за предварително освобождение от пандиза, където излежава присъда за шофиране в нетрезво положение. Остават още няколко седмици до края на наказването на кулинаря.

Според отбраната на Токев той би трябвало да излезе на независимост основно заради здравословни проблеми. При обзор на 6 юни е открито, че готвачът има проблеми с бъбреците. Предписани са му и съответните медикаменти, само че има и възможност да се наложи и интервенция, твърди юристът.

Освен това, Токев е получил покана да бъде посетител на SOFIA SUMMER FEST. На събитието, на което желае да участва, ще бъдат и президентът Румен Радев и доста посланици.

Защитата на Токев посочи и получените голям брой молби от компании, с които той има трудови правни отношения. В тях се показва, че без него изпитват усложнения в рецесията и не могат да работят.

Шеф-готвачът има и деца, за които би трябвало да се грижи, заплаща налози и реализира публично потребен труд, показва още отбраната му.

Андре Токев беше задържан в София, откакто кара с близо 1,9 промила алкохол. Той беше лишен от право да кара за период от година и половина.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР