Софийският градски съд остави за постоянно в ареста 46-годишния Ясер

...
Софийският градски съд остави за постоянно в ареста 46-годишния Ясер
Коментари Харесай

СГС РЕШИ: Задържаният за жестокото убийство в кв. Хиподрума остава в ареста

Софийският градски съд остави за непрекъснато в ареста 46-годишния Ясер Хедеяр, който бе арестуван за убийството в кв. "Хиподрума " на Борислав Бърдаров.
Самият Хедеяр съобщи пред магистратите, че желае да остане в ареста, тъй като го е боязън от възмездие.

Според съда има задоволително данни, че той е причинител на убийството, както и че има заплаха да извърши ново закононарушение, съобщи Българска телеграфна агенция.

Хедеяр е упрекнат, че е умъртвил Борислав Бърдаров, като първо го прострелял с три патрона, а по-късно му прерязал гърлото. Най-вероятно оръжието, което още не е намерено, е модифициран газов револвер, по тази причина и изстрелите не били смъртоносни. След убийството Хедеяр се прибрал в дома си и се преоблякъл, изхвърляйки облеклата си.

Причина за жестокото ликвидиране станала някогашната му брачна половинка Росица Бърдарова, която го напуснала поради нападателния му темперамент и се омъжила за неговия другар и връстник Борислав. Той не могъл да понесе това.

В правосъдната зала стана ясно, че Хедеяр, който е от разбъркан брак сред българка и иракчанин, е заплашвал неведнъж дамата, която даже била подала тъжба против него, за което се води дело за тормоз. Той й пращал заплашителни SMS-и даже нахлул през нощта в новото й жилище.

След раздялата мъжът изпаднал в меланхолия и лежал в психиатрична клиника, като последно бил пуснат на 17 май. В резултат на болестта той получил 76% неработоспособност, заяви "24 часа ".

Хедеяр имал заложни къщи в квартал "Хиподрума ", където живеел. В същия квартал живеел и Борислав, който е първенец по авиомоделизъм.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР