Софийският градски съд остави в ареста Колин Колев по обвинение

...
Софийският градски съд остави в ареста Колин Колев по обвинение
Коментари Харесай

Оставиха в ареста един от обвиняемите за най-големия инкасо обир у нас

Софийският градски съд остави в ареста Колин Колев по обвиняване за присъединяване в обира на инкасо автомобил на паркинг на столичен мол на 15 ноември предходната година, заяви Българска национална телевизия. Откраднатата сума надвишава 5 милиона лв..

Колин Колев - Коко, който застана пред съда през днешния ден, е един от тримата обвинени по делото. Прокуратурата изиска непрекъснатия му арест. Той към този момент е осъждан за източване на банкови карти.

Другите двама обвинени са Иван Ценков - Турчина, който е разгласен за издриване и Михаил Павлов, прочут още като Мишо Коня. Той сега е в пандиза, където излежава присъда за различен грабеж.

Обвинението против тримата е за присъединяване в проведена незаконна група и за въоръжен обир в изключително огромни размери.

По-рано през днешния ден стана ясно, че по делото има разпит на очевидец с загадка идентичност. Той е един от хората, които Колев повикал при започване на 2022 година, добавя Българска телеграфна агенция. Пред проверяващите мъжът описа за случилото се. Именно тайният очевидец е разказал по какъв начин е станал обирът на инкасото. Така, посредством разпита на очевидеца и след видеотехническа експертиза, оказва се, че петимата нападатели били в дълги черни плебеи, маскирани и с ръкавици. 

На колите са били сложени крадени украински номера. След обира до МОЛ-а нападателите тръгнали към паркинга на огромна столична болница, след което завили по черен път. Там имало оставени други коли.  
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР