Софийският градски съд остави в ареста двамата обвиняеми за убийството

...
Софийският градски съд остави в ареста двамата обвиняеми за убийството
Коментари Харесай

Оставиха в ареста гробаря и лихваря, обвинени в жестокото убийство на мъж в София

Софийският градски съд остави в ареста двамата обвинени за убийството в столицата – сина на някогашния финансов министър Стоян Александров и траурен сътрудник.

Според магистратите против тях има косвени доказателства за убийството, само че не и за отвличането на мъжа.

Пред съда синът на някогашния финансов министър Стоян Александров разгласи, че както преди години „ прокуратурата се е изгаврила ” с татко му, в този момент това се случва и на него . Пред медиите той резервира безмълвие. Адвокатите на обвинените също не разясниха решението на съда. „ На по-късен стадий има какво да ви кажем ”, уточни един от бранителите.

Един от адресите, който проверяващите са претърсили, е къща в столичния квартал „ Надежда ” . Тя е към момента запечатана. Предполага се, че 49-годишният мъж е малтретиран и убит в парцел, който се намира на тиха улица . Съседи описват, че е имало полиция. По думите им до наскоро в къщата живеели наследник и майка му. Сега тя била необитаема. По информация от източници на парцелът е благосъстоятелност на компания на обвинявания Петър Александров.

Все още се прецизира с какво оръжие е погубен 49-годишният мъж. Експерти настояват, че най-вероятно изстрелите са създадени инцидентно, до момента в който длъжникът бил заплашван с оръжие.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР