Софийският градски съд наложи постоянен арестИмал забрана да я доближава

...
Софийският градски съд наложи постоянен арестИмал забрана да я доближава
Коментари Харесай

Златко стрелял по бившата си приятелка, защото му дължала пари 

Софийският градски съд наложи непрекъснат арест
Имал възбрана да я приближава поради домашно принуждение

Софийският градски съд наложи непрекъсната мярка “задържане под стража” на 51-годишния Златко Баждаров, упрекнат, че е прострелял жена във фризьорски салон в София.

Както писа “Труд”, в петък мъжът нахлу с ориентиран пневматичен револвер в салон на столичната улица “Любен Каравелов” и рани някогашната си другарка Ф. Б., с която до неотдавна живеели дружно. Пострадалата бе откарана в болница, където лекари извадиха 4 стоманени сачми от слепоочието, рамото и едната є ръка, с която опитвала да се защищити от изстрелите. Златко избяга и на автостоп съумя да стигне до Русе, където служители на реда го задържаха на жп гарата в нощта против събота.

“Исках да я сплаша, а не да я умъртвявам. Дължеше ми пари и от две години не искаше да ми ги върне”, развика се през днешния ден Баждаков, до момента в който бе воден под ескорт из коридорите на Съдебната палата. От думите му стана ясно, че е имал ограничаваща заповед по закона за домашното принуждение. Докато не можел да приближава Ф. Б., тя си купила дарове за 2000 лева, оплакваше се упрекнатият в опит за ликвидиране.

Съдът реши, че в случай че Златко остане на независимост, има заплаха да се укрие или да извърши друго закононарушение.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР