Софийският градски съд е спрял вписването на решенията на конгреса

...
Софийският градски съд е спрял вписването на решенията на конгреса
Коментари Харесай

Съдът спря вписването на решенията от конгреса на БФС

Софийският градски съд е спрял вписването на решенията на конгреса на Българския футболен съюз. Димитър Бербатов, който за президент против Борислав Михайлов, заяви, че решенията на съда са след тъжби на три клуба - " Балкан " (Варвара), " Венци " и " Русокастро ". " Балкан " (Варвара), защото представителят на клуба Георги Градев не беше позволен до конгреса. След това от БФС обявиха, че конгресът е бил законен и обвиняванията против тях са.

Бербатов разгласява във " Facebook " решенията на съда и написа: " Очаквано, два състава на Софийския градски съд постановиха прекъсване на вписването на решенията на конгреса на БФС от 12 октомври в регистъра на юридическите лица с нестопанска цел. Три футболни клуба - ФК " Балкан Варвара ", ФК " Венци " и ФК " Русокастро ", апелираха тези решения заради голям брой нарушавания на процедурата по осъществяване на конгреса. "



По неговите думи от БФС още не са подали протокола от конгреса.

" Ведно с това БФС още крие протокола от конгреса, което затвърждава подозренията, че протоколът може да бъде подправен. Фактът, че правният съветник на БФС (сериозна адвокатска кантора) не е подала главния документ, нужен за това регистриране, демонстрира, че наличието на протокола е причина за съществени терзания от страна на БФС ", написа още Бербатов.

БФС може да апелират прекъсването, само че в случай че и на втора инстанция то бъде доказано, изборът на президент и на нов изпълком ще бъде нелегитимен.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР