Софийският градски съд е одобрил протоколите за претърсване и изземване

...
Софийският градски съд е одобрил протоколите за претърсване и изземване
Коментари Харесай

Съдът потвърди неотложния обиск заради покушението на Алексей Петров

Софийският градски съд е одобрил протоколите за претършуване и изземване след акцията на столичната полиция по следствието за убийството на Алексей Петров, оповестява Нова телевизия.

Припомняме, в петък в постройка на бул. " Черни връх ", където офиси има " Лев Инс ". Стана ясно обаче, че проверяващите не претърсват пространства на застрахователната компания, а на други сдружения, свързани с Петров.

След профилираната интервенция всички материали са били изпратени в прокуратурата, която ги е внесла в съда, а той е одобрил дейностите им.

Припомняме и че някогашната барета, помощник на ДАНС, предприемач и учител във ВУЗ с научна степен доцент на 16 август в кв. " Драгалевци " на пътека към хижа " Алеко ". Заедно с него беше и жена, която е ранена и беше призната в тежко положение в болница " Пирогов ".

Това бе третото известно нападение против Алексей Петров . На 15 август 2002 година е осъществен против него на столичния басейн " Спартак ". с гранатомет в София. Като уредник на това беше наказан украинецът Роман Ловгиненко, въпреки че самият Алексей Петров разгласи премия за информация за поръчителите.
 Министерство на вътрешните работи удостовери, че търси следи към убийството на Алексей Петров
Министерство на вътрешните работи удостовери, че търси следи към убийството на Алексей Петров

Събраните материали ще бъдат докладвани на наблюдаващия прокурор
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР