Софийският градски съд даде ход на делото срещу Румен Тонев

...
Софийският градски съд даде ход на делото срещу Румен Тонев
Коментари Харесай

Майката на убития психолог Нав: За мен престъплението е било планирано отдавна


Софийският градски съд даде ход на делото против Румен Тонев за ликвидиране на съседа му психолога Иван Владимиров - Нав.

Според Софийски градски съд не са налице учредения за преустановяване или прекъсване на наказателното произвеждане. Съдът не установи основни процесуални нарушавания в хода на досъдебното произвеждане. Софийски градски съд насрочи първо съвещание по делото на 15 ноември от 9:30 часа.

Съдът откри молбите на наследниците на Владимиров за възможни и конституира Славка Иванова (майка на Владимиров) в качеството на частен реализатор, както и конституира Недялко Иванов (брат на Владимиров) в качеството на частен реализатор. Двамата частни реализатори по делото показаха, че нямат претенции за отказ.

За мен това ликвидиране е планувано доста от дълго време. Това показа пред публицисти майката на убития психолог Иван Владимиров-Нав.

По думите ѝ в касата на Тонев имало огромна сума пари. Тя допусна, че те са били за рушвет. " Не погледнах килъра на сина си по време на съвещанието през днешния ден. Нищо не желая да му споделям, нещата са станали към този момент. За мен е значимо този човек да не бъде позволявам в обществото, с цел да не аргументи вреди ", сподели майката на жертвата.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР