Софийският духов оркестър направи музикална изненада на екипа на УМБАЛСМ

...
Софийският духов оркестър направи музикална изненада на екипа на УМБАЛСМ
Коментари Харесай

Софийският духов оркестър направи музикална изненада на екипа на Пирогов

Софийският духов оркестър направи музикална изненада на екипа на УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов “ с осъществяването на знакови творби от своя репертоар. На Световния ден на здравето и професионален празник на работещите в областта на опазването на здравето – 7 април, началото на спонтанния концерт за " пироговци “ и пациентите беше сложено с акомодация на небезизвестния шлагер на Глория Гейнър – " Ще оцелея “.  

Екипът на болничното заведение благодари за моралната поддръжка и признанието. Съставът на Софийския духов оркестър с диригент Юли Дамянов осъществя музикалния подарък с поддръжката на Столична община и Дом на културата " Искър “.  

" Всеки от състава през годините е бил пациент тук. За нас е чест, че имаме опция да покажем нашата признателност за получените грижи посредством това, което най-добре умеем – музиката “.- показа диригент Дамянов.

" Доказателство за добре свършената ни работа е, че виждам изцяло здрав собствен пациент измежду вас “ – посочи доцент Петър Атанасов – шеф Клиника по вътрешни заболявания. И добави: " Помня, че съм Ви лекувал от Ковид “.

" За 70 годишната история на болница " Пирогов “ знаем чудесно, че моментите на компликации се редуват с възходи. Изключително съм признателен, че първото музикално осъществяване, което зазвуча на професионалния ни празник е " Ще оцелея ". Вярвам, че ще продължим да устояваме на трудностите и ще гледаме напред с оптимизъм ", показа проф. Шивачев – заместител изпълнителен шеф по здравната активност на УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР