Софийският апелативен съд ще решава да остави ли за постоянно

...
Софийският апелативен съд ще решава да остави ли за постоянно
Коментари Харесай

Решават съдбата на убийците на дядо Стефан

Софийският апелативен съд ще взема решение да остави ли за непрекъснато в ареста Мария и Свилен Велеви, пребили до гибел 86-годишния Стоян Велев. Покрай убийството на възрастния мъж стана ясно, че години наред фамилията е държало в цялостна изолираност трите си дъщери.

Според прокуратурата, откакто са умъртвили Велев, двамата са се пробвали да заличат следите си. Съседи разказали пред проверяващите, че мъжът е бил постоянно измъчван, а в деня на убийството са чули стенания и крясъци. Предполага се, че до съдбовния излаз се е стигнало след появяването на възрастния мъж в национална телевизия, с цел да опише, че щерка му и шурей му държат под ключ девойки и че те в никакъв случай не са ходили на учебно заведение, напомня БНР.

" Насилието в учебните заведения, само че мисля, че ще им намеря положително учебно заведение. Те са положителни и възпитани ", изясни за какво, до момента в който напускаше правосъдна зала с белезници, Мария Велева. Тя не счита, че е позволила неточност, като е изолирала децата си. Разказа, че е създател на детски песнички и изиска: " Да се срещна с децата си и да практикувам специалността си. " Делото през днешния ден е точно по тъжба на Мария и Свилен Велеви.

Решението на Апелативния съд, каквото и да е то, ще е дефинитивно.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР