Софийският апелативен съд остави за постоянно в ареста Орлин Гигов,

...
Софийският апелативен съд остави за постоянно в ареста Орлин Гигов,
Коментари Харесай

Окончателно: биячът на жени Орлин Гигов остава в ареста

Софийският апелативен съд остави за непрекъснато в ареста Орлин Гигов, който е упрекнат, че е пребил до гибел приятелката си Силвия К. в изискванията на домашно принуждение.

Случаят е от 20 юни, убийството стана в жилището на майката на Орлин Гигов в столичния квартал " Красно село ", а Клуб Z описа за многочислените предходни издевателства на някогашния водач на кола за спешна помощ към Министерство на вътрешните работи.

Според съда даже на този ранен стадий има доказателства, че той е извършил убийството. Едно от тях е, че е признал за деянието пред майка си в чат, с който проверяващите разполагали. Версията на Гигов е, че приятелката му е паднала сама в кухнята след приложимост на алкохол, блъснала се е и е умряла. 

Съдът означи, че Гигов е осъждан и преди за посягане против друга жена. Той нееднократно е бил арестуван и против него са се водили следствия за побои на дами, в това число и на убитата към този момент Силвия К.

По неуместен метод обаче - тя не желаела да свидетелства против него, и по този начин след един от случаите той се обзавел единствено с обвиняване за безчинство. Тя отхвърля да свидетелства против него и при различен случай предходната година, когато той я изхвърлил гола и боса, без движимости и облекла пред дома му в " Хаджи Димитър ".

Миналата неделя като първа инстанция и Софийски градски съд остави Гигов в ареста. Той обаче продължава да апелира и да желае да излиза на открито. Решението на САС е дефинитивно
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР