Софийският апелативен съд остави в ареста Викторио Александров, който е

...
Софийският апелативен съд остави в ареста Викторио Александров, който е
Коментари Харесай

Викторио Александров няма да излезе от ареста, реши окончателно съдът

Софийският апелативен съд остави в ареста Викторио Александров, който е упрекнат за убийството на приятелката си и едногодишната им дъщеричка.
 Таксиджията: По радиото споделиха за убийството, Викторио изиска да го изключа, не можел да слуша такива неща  Близки на убитата Дарина: Викторио непрестанно я следеше и я заплашваше  Викторио Александров разгласи, че не помни убийствата на някогашната си другарка и детето им
Днес в съда беше гледана мярката за неотклонение на 26-годишния мъж, който изиска да му бъде избрана мярка " домакински арест ". 

„ Искам домакински арест. Няма да се укрия. Няма къде да отида, медиите ще са пред нас ”, съобщи през днешния ден обвиненият, представен от bTV. По думите му откритата рана от опита за самоубийство слага в риск здравето му.

Още при първото си изправяне пред арбитър през предходната седмица той разгласи, че няма прецизен спомен от двете закононарушения. Той през днешния ден още веднъж съобщи: „ Не съм палач и в никакъв случай не съм бил! ”

В днешното правосъдно съвещание прокурорът в Софийска апелативна прокуратура показа нови разпити на очевидци, както и умозаключение от направената графологична експертиза на писмо, намерено в облеклата на Александров. Установено е, че то е написано от обвинения.

С определение на САС е доказана мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на причинителя на жестокото ликвидиране.

Двойното ликвидиране стана на 29 октомври 2018 година, като първо Викторио прострелял дамата в апартамент в жк. „ Надежда “, а по-късно и детето, като направи несполучлив опит да се самоубие.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР